0Shares

Të dini se çfarë të shkruani në një kartolinë ditëlindje mund të jetë proces pak i vështirë.

“Urime Ditëlindja” shpeshherë nuk mjafton, prandaj është e rëndësishme të shkruani më shumë dhe ajo kartolinë të jetë domethënëse, transmeton Telegrafi.

Kësisoj, Telegrafi më poshtë ju sjellë disa thënie të cilat mund t’i shkruani një kartolinë ditëlindje:

“Ekzistojnë dy ditë të mahnitshme në jetën e një personi – dita në të cilën kemi lindur dhe dita kur e kuptojmë pse kemi lindur” – William Barclay

– “Shpresojmë se asnjëherë nuk do ta kuptojmë çfarë është mosha e vjetër. Le ta njohim vetëm lumturinë të cilën e sjellë koha, e të mos i numërojmë vitet” – Ausonius

– “Ditëlindja është vetëm një ditë tjetër ku shkoni në punë dhe njerëzit ju dhurojnë dashuri. Mosha është vetëm në mendjen tonë, sepse jeni të vjetër aq sa ndiheni. Duhet t’i numëroni bekimet tuaja dhe të lumturoheni” – Abhishek Bachchan

– “Ju nuk plakeni, thjeshtë bëheni më të mirë” – Shirley Bassey

– “Mos i numëroni vetëm vitet tuaja, por bëni ato vite të vlejnë” – George Meredith. /Telegrafi/

Të Ngjajshme
Shfaq Komentet (0)