Ushtrimet për muskujt e barkut ju janë bërë monotone?

Shikoni këtë video interesante dhe do të merrni ide të re se si të nxisni dhe forconi trupin tuaj, transmeton Telegrafi.

Catherine Elizabeth ju tregon se si të merrni frymë dhe si t’i bëni ushtrimet nga ato fillestare deri te ushtrimet speciale për pjesën e caktuar të muskujve të barkut.

Muskujt e barkut janë shumë të fuqishëm, ata lidhin këmbët dhe shpinën, përcaktojnë qëndrimin tonë, me ushtrime për muskuj të barkut shërohen të gjitha lëndimet e gilcave…

Pos që do të dukeni bukur, do të ndërtoni edhe strukturën muskulore.

Ushtroni rregullisht, përsërisni kur jeni hiperaktiv apo kur nuk keni çfarë të bëni.

Ushtrimi i shpeshtë do t’ju çojë deri në ndonjë ushtrim më interesant.

Pas ushtrimit relaksohuni me ndonjë pije të shëndetshme, kafshatë, libër apo me ndonjë program televiziv…

/Telegrafi/