Lojëtarët vazhdojnë të jenë të ngazëllyer me video-lojën e re, sepse krijuesit e Demon kanë bërë atë që dinë më së miri.

Të gjitha skenat, vazhdon t’i përcjellë e njëjta zymtësi, duke e bërë lojën sa të frikshme, aq edhe entuziste, transmeton Telegrafi.

Sezoni tretë i Diablo, vazhdon t’i sfidojë kryepersonazhet, me shumë demonë dhe figura negative, që kthehen në jetë dhe urdhërohen të shkatërrojnë gjithçka.

Luajtja e Demon III është konsideruar si qëndrimi në cepin e bregut në një ditë të nxehtë, me këmbët e future në ujë të ftohtë.

Në këtë formë, ballafaqimi me situatat, shkakton ndjenja të përziera, por që e bën një nga video-lojërat më të mira ndonjëherë të këtij lloji. /Telegrafi/