Të gjithë e mendojmë në vizionin tonë komoditetin që na pret në shtëpi. Kjo është edhe më shumë e shprehur te fëmijët.

Reklama

Por, shtëpia juaj duhet të jetë një ambient që jo vetëm është komod, por edhe që inspiron, me dizajnin e përkryer dhe me cilësinë më të lartë të të gjitha elementeve. Mbi të gjitha, i dashur për fëmijët.

Dhoma Lucky nga Tiki e cila vjen për një çmim të volitshëm është hapësira më atraktive me të cilën duhet t’i gëzoni fëmijët tuaj.

E realizuar nga arkitektët më të mirë, dizajni i Dhomës Lucky nga Tiki është modern dhe frymëzues për fëmijët tuaj. Ata do ta duan më shumë hapësirën e tyre.

Mekanizmi Hettich

Reklama

Mekanizmi Hettich në Dhomën Lucky siguron që dhoma të ketë një temperaturë optimale për secilën stinë që do ta dashurojnë fëmijët tuaj.
Temperatura në dhomën nga Tiki vjen për një çmim prej +5 shkallë celsius deri 40 gradë celsius.

Reklama

Materiali Egger

Dhoma Lucky nga Tiki vjen me një material special nga Egger që vjen me peshë specifike 600-650 kg/m3. Kualiteti i dhomës nga Tiki është i padiskutueshëm, duke marrë parasysh edhe çmimin e volitshëm.

Dhomë ekologjike

Të keni dhomë të cilësisë më të lartë ndërkombëtare është ajo që dëshironi, por nuk mund të thuani se jeni kompletuar pa pasur Dhomën Lucky nga Tiki e cila vjen si Dhomë Ekologjike.

Reklama

Shtrati vjen me një madhësi prej 90×200, ndërsa atij i shtohet dollapi me një dizajn të veçantë me hapësirë prej 150×220.

Tavolina e punës vjen mbreslënëse me dimensione 100x85x60 e gjysmëdollap 40×45. Të gjitha elementet e kësaj dhome janë me kriteret më të larta ekologjike.

Me një radhitje të menduar mirë të orendive, cilësia e shtratit dhe dollapit e elementet tjera të dhomës bëjnë që ajo të jetë me standardet e fundit ekologjike dhe të cilësisë.

Reklama

Për të parë nga afër Dhomën Lucky për fëmijët tuaj dhe për të marrë më shumë informata, vizitoni showroomin e Tiki Design në Fushë Kosovë.

Reklama

Për më shumë, kontaktoni me kompaninë Tiki:
+38349666676
info@tiki-ks.com
www.tiki-ks.com