Ekspertët dhe studiuesit e zhvllimit të fëmijëve vazhdimisht vijnë në përfundime të rëndësishme se si ndikon dhoma e fëmijëve në rritjen e tyre. Dhe, Dhoma Lucky nga Tiki i përmbush të gjitha këto kritere të dizajnit. 

Reklama

Dizajni është një prej elementeve kyçe, në mos më i rëndësishmi për realizimin më të mirë të dhomës së fëmijëve tuaj.

Ekspertët vlerësojnë se dizajni i dhomës në kombinim me faktorë të tjerë si ndriçimi dhe temperatura ndikojnë shumë në krijimin e ndijimeve te fëmijët që ndikojnë në formimin e perceptimeve të tyre ndaj botës së jashtme.

Gjërat që duhet t'i dini pse dhoma e fëmijëve ndikon në shëndetin e tyre Gjërat që duhet t'i dini pse dhoma e fëmijëve ndikon në shëndetin e tyre

Ndikimi i dizajnit lidhet ngushtë me dëshirën e fëmijëve për të qëndruar në dhomën e tyre. Ndonjëherë e keni vështirë t’i bindni fëmijët që të pushojnë apo thjeshtë të qëndrojnë në dhomën e tyre në një ditë me mot të papërshtatshëm, pasi fëmijët preferojnë ambientet e jashtme dhe të zhurmshme.

Reklama
Reklama

Dhoma Lucky nga Tiki është realizuar me një përkushtim të jashtëzakonmshëm nga një grup arkitektësh specialistë të enterierit.

Kjo dhomë është e dizajnuar me ngjyra të veçanta, të buta, të cilat fëmiun e bëjnë ta dashurojë dhomën e vet, Dhomwn Lucky nga Tiki.

Si ndikon dizajni i dhomës në zhvillimin e fëmijëve Si ndikon dizajni i dhomës në zhvillimin e fëmijëve

Radhitja e orendive është në atë formë që të mos shkaktojë stres te fëmiu, duke krijuar hapësirë për lojë dhe qëndrim të përditshëm në dhomë.

Dhoma Lucky nga Tiki me mprehtësi të jashtëzakonshme në dizajn është ajka në sferën e enterierit për fëmijë.

Këtë dhomë e gjeni në sallonin e Tiki design në Fushë Kosovë.

Për më shumë informata rreth Dhomës Lucky nga Tiki klikoni këtu apo vizitoni showroomin e Tiki në Fushë Kosovë.

Reklama

Kontaktoni në:
Nr. tel: +38349666676
Facebook: Dhoma Lucky – Tiki Design
Web faqe:  www.tiki-ks.com

Reklama

/Telegrafi/