0Shares

Personat e lindur në muajin mars janë kreativë, energjikë dhe të zjarrtë.

Dëshirojnë ta jetojnë jetën dhe t’i tregojnë talentet e tyre, mirëpo ruajnë privatësinë e tyre.

Po ju zbulojnë se çfarë i karakterizojnë, transmeton Telegrafi.

1. Personat e lindur në muajin mars e kanë shumë të zhvilluar intuitën, janë inteligjentë dhe i vlerësojnë mirë karakteret. Dëshirojnë t’i vëzhgojnë dhe t’i vlerësojnë njerëzit dhe vështirë është t’i mashtrosh.

2. Janë shumë kreativë dhe kanë shumë imagjinatë, kanë të shprehur aftësinë artistike. Dallohen në artin figurativ dhe në dizajn. Hulumtimet kanë treguar që më së shumti në mesin e të lindurve në mars ka këngëtarë dhe muzikantë.

3. Janë bujarë dhe të ndjeshëm, prandaj i joshin njerëzit e tjerë dhe janë të dashur në shoqëri. Janë besnikë dhe shpesh të tjerëve u dalin në krah.

4. Edhe pse gjenden mirë në shoqëri, personat e lindur në mars janë të tërhequr dhe misteriozë, kur është fjala për jetën e tyre private. Dëshirojnë të fantazojnë në vetmi, në paqe dhe qetësi, andaj i shmangin vendet e zhurmshme dhe tollovitë.5. Janë besnikë dhe të përkushtuar ndaj njerëzve të cilët i duan, andaj do të qëndrojnë me ta edhe në momentet më të vështira të jetës.

6. Janë shumë të përshtatshëm dhe dinë të gjenden edhe në situata “të pamundshme”. Janë të guximshëm, energjikë dhe të aftë për të kryer shumë punë përnjëherë.

7. Dëshirojnë të udhëtojnë dhe të kënaqen me gjëra të reja dhe interesante, prandaj u përshtatet ndërrimi i ambientit dhe qëndrimi në natyrë.

8. Kanë qasje filozofike ndaj jetës dhe analizojnë hollësisht botën përreth vetes. Mendojnë me kokën e tyre dhe nuk u nënshtrohen ndikimeve të huaja.

9. Janë pozitivë dhe plot elan dhe entuziastë, entuziazmi i tyre është “infektues”. Përhapin gëzim kudo që gjenden dhe dinë të qeshin edhe në momentet më të vështira.

10. Pasioni i tyre jorrallë i çon në situata dramatike, të çuditshme dhe në prirje për të marrë vendime të shpejta. Janë hakmarrës nëse dikush e keqpërdor besimin e tyre. /Telegrafi/

Të Ngjajshme
Shfaq Komentet (0)