Ish-komandanti i Ushtrisë Çlirimtare të Kosovës, Daut Haradinaj, ka kujtuar themelimin e Akademisë Ushtarake, e cila kishte filluar para 22 vitesh në fshatin Aqarevë të Skenderajt.

Reklama

Haradinaj në Facebook ka shkruar se heronjtë po i japin formë përpjekjeve tona.

“Sot shënohet dita e Akademisë Ushtarake e cila filloi në Aqarevën e burrave të mëdhenj të kombit tonë para 22 vitesh. Aty u mblodhën elita e UÇK-së dhe e shpallen Akademinë Ushtarake. Heronjtë tonë: Fehmiu, Shabani, Syla, Ilazi, Abeja e shumë tjerë po i jepnin formë përpjekjeve tona”, ka shkruar Daut Haradinaj. /Telegrafi/