Për nder të 13 vjetorit të Pavarësisë së Republikës së Kosovës sheshet e Prishtinës janë mbushur plotë me qytetarë, të cilët nën shoqërinë e familjarëve të tyre janë duke e festuar këtë ditë.

Telegrafi ju sjellë disa fotografi në sheshet e Prishtinës, ku shihen jo vetëm qytetarët por edhe shumë simbolet të shtetit të Kosovës dhe flamurit Kuq e Zi për të simbolizuar lirinë dhe pavarësinë e vendit.

Ndër të tjera, në këto sheshe nuk kanë munguar edhe daullet për të sjell një harmoni e gëzim në mesin e qytetarëve.

Shikoni më poshtë disa fotografi të bëra nga fotoreporteri i Telegrafit, Ridvan Slivova:

Dita e Pavarësisë /Foto: Ridvan Slivova

Dita e Pavarësisë /Foto: Ridvan Slivova

Dita e Pavarësisë /Foto: Ridvan Slivova

Dita e Pavarësisë /Foto: Ridvan Slivova

Dita e Pavarësisë /Foto: Ridvan Slivova

Dita e Pavarësisë /Foto: Ridvan Slivova

Dita e Pavarësisë /Foto: Ridvan Slivova

Dita e Pavarësisë /Foto: Ridvan Slivova

Dita e Pavarësisë /Foto: Ridvan Slivova

Dita e Pavarësisë /Foto: Ridvan Slivova