0Shares

Gjithçka është kuptuar tani për iPhone 8, telefonin e famshëm i cili tani është në prodhim masiv.

Nuk duhej shumë kohë për të marrë fotot e para të qarta të pajisjes së ardhshme të Apple pa korniza, si para ashtu edhe prapa. Ky do të jetë iPhone më ambicioz me sa duket, sepse sjell ndryshime të rëndësishme në dizajn.

Duke folur për pjesën e prapme, siç edhe mund të shihet nga fotot, këtu nuk ka gjurmë gishtash. Asnjë, as në pjesën e përparme. Kjo lë tiparin për njohjen e fytyrës si kryesorin, bashkë me Apple Pay.

Kjo foto që tregon iPhone 8 hap një mundësi – vrima e rrumbullakët (me një gjurmë gishtash të stilizuar në të) ndodhet rreth vendit ku do të ishte logoja e Apple dhe mund të jetë tipari në fjalë.

Të Ngjajshme
Shfaq Komentet (0)