Kishte dy javë që qëndronte në karantinën e improvizuar në Konviktet e Sudentëve në Prishtinë.

Por të shtunën, këngëtari Robert Berisha është liruar nga karantina dhe është kthyer në shtëpinë e tij, kjo pas daljes së analizave të tij për coronavirus, në të cilat ai rezultoi negativ.

Këtë e ka konfirmuar vet këngëtari përmes rrjeteve sociale, ku ua ka bërë të ditur fansave se është kthyer tashmë shëndosh e mirë në shtëpinë e tij.

Robert Berisha nga konviktet, iu demonstron fansave se si të bëjnë ushtrimet në kushte karantine Robert Berisha nga konviktet, iu demonstron fansave se si të bëjnë ushtrimet në kushte karantine

Robert Berisha përndryshe u fut në karantinë më 19 mars, pasi ishte kthyer nga Stambolli në Prishtinë.

Përgjatë qëndrimit të tij në karantinë, Roberti u kthye në senzacionin e mediave rozë dhe shumë faqeve argëtuese në rrjetet sociale, kjo për faktin e humorit dhe lidhjeve direkte që realizonte nga konviktet.

Në të njëjtën kohë, ai falënderonte edhe stafin që kujdeseshin për të gjithë të karantinuarit, teksa vazhdimisht ka publikuar video-mesazhe ndërgjegjësuese për fansat e tij në rrjetet sociale, duke u bërë thirrje të qëndrojnë në shtëpi për të luftuar përhapjen e pandemisë coronavirus. /Telegrafi/