Dhimbjet e veshit dhe infeksionet e veshit janë të zakonshme, veçanërisht te fëmijët e vegjël, ato shoqërohen me dhimbje dhe siklet të fortë.

Dhimbja në vesh mund të bëhet e padurueshme, duke çuar në vështirësi të shumta për të fjetur, ngrënë dhe nuk bëni asgjë, por mendoni për dhimbjen.

Infeksionet e veshit janë shkaku më i zakonshëm i dhimbjes së veshit dhe në këtë rast, inflamacioni dhe ndërtimi i presionit shkaktojnë dhimbje të forta dhe simptoma të tjera, si presioni i sinusit ose dhimbja e fytit pasi infeksionet nga zonat e afërta mund të ndikojnë në vesh.

Sidoqoftë, ndërsa shumë prej tyre i drejtohen antibiotikëve dhe ilaçeve të tjera të ndryshme, rezulton se mënyra më efektive për të lehtësuar këto çështje është jashtëzakonisht e thjeshtë dhe gjithçka që ju nevojitet është një çorape dhe pak kripë deti!

Ilaçi i kripës së detit

Do t’ju duhet:

Çorape pambuku

1 ½ filxhan kripe deti

Ky truk i lehtë funksionon si për të rritur, ashtu edhe për fëmijë. Është një mënyrë krejtësisht natyrale, e lirë dhe efektive për t’i dhënë fund infeksionit apo dhimbjes së veshit tuaj.

Prandaj, mos harroni ta provoni herën tjetër kur të keni dhimbje në vesh!

Për më shumë informacione rreth mënyrës së përgatitjes, shikoni videon më poshtë:

/Telegrafi/