LAJMI I FUNDIT:

Me çmime fantastike e shumëllojshmëri produktesh, Gorenje Department Store po hap pikën e 12-të në Suharekë

Me çmime fantastike e shumëllojshmëri produktesh, Gorenje Department Store po hap pikën e 12-të në Suharekë

Me datën 22 prill, Gorenje Department Store hap pikën e re në Suharekë duke ofruar një qendër të re me ambient të këndshëm e shërbim me standarde Evropiane.

Krahas hapjes, Gorenje Department Store ofron asortiment të gjerë të produkteve shtëpiake nga brendet si: GORENJE, HISNESE, Prity Kamina, Poland Mobilje, Medio Basso, FreeOn, Pilot Bike, Max Com, Force dhe shumë tjera.

Gjithashtu vlenë të theksohet se Gorenje Department Store është në proces të hapjes së 6 pikave të shitjes në Suharekë, Gjakovë, Crep (Kamenicë), Sllatinë, Podujevë dhe Klinë

Për më shumë informacione, vizitoni me 22 prill këtë qendër në qytetin e bukur të Suharekës.

Vendi: Suharekë
Ora: 11:00
Adresa: Rr. Skënderbeu P.N (te rrethi në hyrje prej Autostradës)

Artikull i sponzorizuar