Duke qenë ndër të paktat kompani në vend që ofron të gjitha në një vend, Bau Market edhe për këtë vjeshtë ka pregaditur ofertë të veçantë për klientët.

Lideri i shërbimit dhe cilësisë vjen me aksion vjeshte nga data 07 deri më 13 Tetor, përfitoni kështu duke blerë shumë produkte, të cilat plotësojnë nevojat tuaja në mënyrë efikase.

Mos le gjethe në tokë këtë vjeshtë dhe pastro oborrin me fshesë për gjethe për vetëm 6.90€.

Bau Marakli dhe përgaditu për dimër me sharrën motorike me 1 vit garancion për 89.90€, kamin delon me një super çmim 84.90€. Jepni shtëpisë tuaj një pamje të re duke përfituar nga oferta e paradhomës me ngjyra të ndryshme për vetëm 89.90€.

Çmimet me zbritje aplikohen vetëm me BAU CARD andaj ju ftojmë që të anëtarësoheni në kartelën e zbritjes. Mos harroni zbritjet vlejnë deri me datë 13 Tetor dhe vetëm në Bau Market.

Shfleto ofertën online për ti parë produktet tjera të shumta në zbritje.


Artikull i sponsoruar