Sot duke u bazuar në dinamikën e jetës që po na rrethon të gjithëve patjetër që ne duhet me qenë n’TRIP për me vazhduar ditën.

Pjesa kryesore gjatë ditës që na prish TRIPIN janë kolonat e gjata të automjeteve që qarkullojnë në qytet dhe mos gjetja e parkingjeve, andaj mbaje vetën n’TRIP e thirre TRIPIN.

TRIP TAXI është kompania më e re ne qytet që ofron transport brenda dhe jashtë territorit te Kosovës me shërbime mjaft cilësore dhe staf profesional, me çmime të volitshme dhe mbi të gjitha me veturat më të reja në treg të llojit Hyundai TUCSON dhe Peugeot 301.

Çdo udhëtim me TRIP TAXI nime është TRIP!

Thirre TRIPIN

+383 44 10 10 50

+383 45 10 10 50

+383 48 10 10 50

FREE CALL

0800 10 10 5