0Shares

Si çdo herë, Cineplexx sjellë premierën e filmit një ditë para premierave botërore. Filmi i shumëpritur Fast and Furious 8, vjen në Cineplexx këtë të enjte më 13 prill.

Gjatë kësaj ngjarje, vlen të përmendet qe përveç shfaqjes së filmit, do të ketësurpriza dhe shumë shpërblime si:

– 2x Pako ChipTuning (500 euro) nga AutoService GOGI Racing
– 2x Pako Polir&CeramicCoating (500 Eur) nga GreenSteam
– 5x Pako Auto Decor (100 euro) nga Auto Zone
– 30 kupona në vlerë prej 10 euro për derivate në IP Italian Petrol Kosova
– 30 kupona në vlerë prej 20 euro për Auto Decor nga Auto Zone

Të gjithë personat që blejnë biletë për këtë film, automatikisht futen në garë për t’i fituar shpërblimet e lartpërmendura.

Përveç kësaj, Cineplexx ka organizuar edhe lojë shpërblyese me bileta për filmin në fjalë.

Për t’u bërë pjesë e kësaj loje shpërblyese, ju duhet të bëni një foto para veturës Ferrari në Albi Mall, SHARE në Facebook me #Cineplexx F8 dhe do të futeni në garë për të fituar 2 bileta FALAS çdo vikend deri me 28 prill.

Oraret se kur shfaqet filmi mund t’i gjeni KËTU. /Telegrafi/

Të Ngjajshme
Shfaq Komentet (0)