Një ëndërr që shpesh e ëndërrojmë

Shkallët nuk janë të rralla në ëndrra dhe konsiderohen të kenë “rëndësi të fortë, simbolike”.

Ashtu si edhe te shumica, kuptimi i ëndrrave është subjektiv dhe varet nga ajo që po përballeni aktualisht në jetë.

Në përgjithësi, shkallët tregojnë ndryshimin, transmeton Telegrafi.

Ëndërrimi i shkallëve mund të jetë i lidhur ngushtë me ndryshimin. Interpretimi i mëtejshëm varet nëse jeni duke lëvizur lart ose poshtë tyre.

Sipas “Dreaming and Sleeping”, ngjitja e shkallëve është gjithmonë një shenjë e mirë në ëndërr.

Kjo mund të nënkuptojë se keni vendosur të bëni një përpjekje për të arritur qëllimet tuaja dhe se jeni gati të punoni shumë dhe e dini se do të keni sukses.

Megjithatë, nëse ka shumë hapa, mund të simbolizojë edhe probleme financiare. Megjithatë, nëse ngjiteni me vrap shkallët, kjo mund të nënkuptojë se nuk jeni në gjendje të përballeni me shumë probleme në të njëjtën kohë.

Sa i përket llojit të shkallëve që ëndërroni, shkallët spirale ose dredha-dredha mund të jenë një simbol ndryshimi. Dhe nëse janë në publik, mund t’i referohet sjelljes dhe ndërveprimit me botën e jashtme. /Telegrafi/