Nëse jeni një nënë e re, me siguri keni dijeni në mënyrë të qartë se si trupi juaj ka ndryshuar që nga lindja.

Kjo është një dukuri krejtësisht e natyrshme, por mund t’ju ​​bëjë të ndiheni të pa sigurta për mënyrën se si ju dukeni dhe ju pengonë veshja e veshjeve që dikur keni veshur me lehtësi. Një veshje specifike që ju vjen në mendje është një rroba banje.

Rroba banjot janë më transparente, kështu që mund të jeni në mëdyshje të vishni një. Sidoqoftë, nuk duhet të lejoni sesi ndiheni në lidhje me trupin tuaj që ju pengon të shijoni pishinën dhe të shijoni diellin, transmeton Telegrafi!

Për t’ju ndihmuar, hidhni një sy në atë që ju duhet të kërkoni në rroba banje si një nënë e re.

Një pjesëshe apo dy pjesëshe?

Ndoshta pyetja e parë që ju vjen në mendje është nëse duhet të vishni një rroba banje me një pjesë ose me dy pjesë.

Ju mund të vishni të dy stilet, por mund të ndjeheni më të qeta në një pjesëshe sepse është më pak transparente. Nëse keni lëkurë të lirshme rreth stomakut tuaj, atëherë mund të preferoni një rroba banje që mbulon plotësisht këtë zonë.

Nëse mendoni se të gjitha rrobat e banjës me një copë janë të shëmtuara, atëherë nuk i keni parë të gjitha stilet e ndryshme të kostumeve me një copë! Ka shumë më tepër sesa thjesht stili themelor për të cilin po mendoni.

Disa rroba banje të shkëlqyera me një copë kanë prerje të mrekullueshme në ato që janë tepër mahnitëse. Shumë gra ndjehen më komode në një sepse shpesh janë më të sigurta dhe mbështetëse.

Kërkoni për modelime

Ju gjithashtu duhet të kërkoni rroba banje që kanë modele të dallueshme mbi to.Kjo është e dobishme sepse modelet dhe printimet tërheqin vëmendjen e tyre.

Kur imagjinoni një rroba banje, me siguri mendoni për diçka në një ngjyrë të vetme. Ndërsa këto mund të duken mjaft mahnitëse, veshjet me modele dhe printime mbi to janë gjithashtu të shkëlqyera.

Jepini prioritet rehatisë

Kur vendosni se çfarë rroba banje të vishni, përparësia juaj kryesore duhet të jetë rehatia. Veshjet me rroba banje që janë mjaft minimaliste si bikini me dy pjesë sigurojnë shumë pak mbështetje ose rehati. Ju gjithashtu mund të ndjeheni pak të ekspozuar nëse vendosni të vishni një.

Ajo që dëshironi është një rroba banje që ndjehet mirë për tu veshur. Mos zgjedh diçka vetëm sepse mendon se do të dukesh mirë në të! Nëse e urreni se si ndihet, atëherë nuk do të doni ta vishni.

Jini të sigurta në trupin tuaj

Gjëja e fundit që duhet të mbani në mend është të jeni të sigurt në trupin tuaj.

Ju mund të mendoni se trupi juaj nuk duket aq i mirë sa më parë që keni pasur një fëmijë. Është në rregull të ndjeheni në këtë mënyrë dhe e vërteta është se trupi juaj nuk ka gjasa kurrë të duket njësoj.

Sidoqoftë, kjo nuk është asgjë për tu turpëruar dhe nuk do të thotë që nuk je e bukur! Të kesh një fëmijë nuk do të thotë që nuk mund të dukesh mahnitës, por nuk mund të ndjehesh gjithmonë kështu. /Telegrafi/