Chuck Polis – Receta

– Bukë sanduiçi
3 rriska Poli të fërguara me perime në Gold Buter
1 vezë në sy e kthyer në pjesë të përparme
3 rriska Poli classic të fërguara në Gold Buter
1 lugë salcë tartari
3 rrathë të freskëta qepë
1 rriskë djathi për sandviç Toasty

Koha e përgatitjes: 15 minuta

Fuqia e tij qëndron në fleksibilitetin e zgjedhjes së përbërësve që ai ja del t’i manovrojë me plot shkathtësi në stomakun tuaj.

Por, mos e nënvlerësoni madhësinë e tij. I ndërtuar përplot me erëza që mbulojnë hapësirën e tij, Chuck Polis është fuqia që ju duhet për të nisur ditën, më shumë se çdo gjë tjetër.

Produktet Poli, Gold Buter dhe Toasty mund t’i gjeni në Begmart.com për porosi online që ju vijnë direkt në shtëpi apo edhe në marketet tjera.