0Shares

A e keni ditur se 82% e meshkujve stilin seksi të flokëve të një femre e konsiderojnë element kyç të joshjes?

Nëse nuk ekziston një mashkull, i cili nuk mundet të ju bëja ballë këmbëve të gjata, dekoltesë apo buzëqeshjes së bukur, studimi i revistës “Glamour” ku kishin marrë një numër të madh të meshkujve, janë pikërisht flokët, që nga meshkujt shihen si faktor kyç për bukurinë e një femre.

Ja rezultatet e hulumtimit:
* 74% të meshkujve, femra i tërheq në bazë të stilit të flokëve.
* 44% e meshkujve tek një femër së pari vëren flokët, dhe këtë madje para këmbëve, grimit dhe veshjes.
* 82% e meshkujve mendojnë se flokët seksi dhe stili i flokëve janë elementi kyç i një femre.
* 60% e meshkujve kanë pranuar se më parë do të dilnin me një femër që ka flokë të përsosur se sa me një me gjinj të mëdhenj.
* 78% e meshkujve e kanë pranuar se një femër që ka flokë me aromë të mirë i tërheq më shumë.
/Telegrafi/

Të Ngjajshme
Shfaq Komentet (0)