Nëse besoni në numerologji, që është besimi në marrëdhënien hyjnore midis numrave dhe ngjarjeve, ka shumë që mund të bëni për të interpretuar personalitetin tuaj bazuar në data.

Numri i rrugës suaj të jetës, i cili mund t’ju ndihmojë të shihni se cili është qëllimi ose misioni juaj, kërkon që ju të bëni një matematikë me datën tuaj të plotë të lindjes, ndërsa numra të tjerë të mëdhenj, si ata që korrespondojnë me emrin tuaj të plotë, për shembull, ose ndonjë kombinim datëlindja dhe emri, shtoni në tabelën tuaj numerologjike. Të gjithë ata përbërës ulen në numra me një shifër, të cilat korrespondojnë me tiparet e personalitetit.

Pra, çfarë thotë dita që keni lindur për ju?

Së pari, vini re se ka një ndryshim midis datës tuaj të lindjes së plotë dhe ditës aktuale kur keni lindur. Ndërsa numerologjia i drejtohet të parës, e dyta është më shumë një gjë planetare.

Dëshironi të deshifroni tiparet tuaja të lindura, ose të mësoni më shumë për të dashurit tuaj në një nivel mistik? Ja një vështrim nga afër se çfarë thotë dita kur keni lindur për ju.

E diel

Sipas astrologjisë, njerëzit e lindur të dielën janë me fat. Ylli i tyre sundues është Dielli, që zakonisht do të thotë se ata do të jenë të ndritshëm, krijues, të guximshëm dhe me zë të lartë. Të dielat janë gjithashtu fillimi i javës, duke sugjeruar që të lindurit në to do të jenë udhëheqës natyralë.

E hënë

E hëna drejtohet nga Hëna, e cila sipas astrologjisë, është një entitet amë i rrënjosur në përkushtimin ndaj mirësisë dhe familjes. Në këtë drejtim, njerëzit e lindur të hënën janë të ndjeshëm, adaptues dhe të mirë. “Ata mund të vonohen për të marrë vendime, për të zbuluar të vërtetën e tyre (dhe të tjerëve) në mënyra misterioze dhe të jenë natyrshëm psikikë”, shton Seth Vermilyea.

E marte

Në mitologjinë Greke dhe Romake, Marsi është Zoti i Luftës, dhe kështu njerëzit e lindur të martën vijnë me një shpirt të zjarrtë, luftarak. Këta njerëz janë të guximshëm, të padurueshëm, energjikë, aktivë dhe të lindur për sukses.

E mërkurë

Mërkuri është perëndia e financave, udhëtimeve dhe komunikimit – mund ta mbani mend homologun e tij grek, Hermes, si perëndia me syze dielli nga filmi Disney Hercules – dhe kështu qëndron se fëmijët e së mërkurës janë shumë komunikues. Ata janë gjithashtu të gjithanshëm, dhe pak të pakujdesshëm, edhe pse kështu janë më të mirët prej nesh.

E enjte

E enjtja rrjedh nga perëndia skocez Thor, të cilin mund ta kujtoni nga seria Marvel Avengers. Fatkeqësisht, njerëzit e lindur të enjteve nuk i ngjajnë automatikisht Chris Hemsworth, por ata marrin shumë nga tiparet e personalitetit të Thor. Thor ose Jupiter, është optimist, gjenial dhe përgjithësisht një argëtues për të qenë pranë, që do të thotë që foshnjat e së enjtes mund të bëhen jeta e festës.

E premte

E premtja drejtohet nga Venusi, planeti i dashurisë, ekuilibrit, bukurisë, romancës, elegancës dhe kënaqësisë. Foshnjat e së premtes janë të shoqërueshme, artistike dhe të fiksuara pas bukurisë dhe dashurisë, megjithëse mund të jenë edhe të çiltër.

Spring Lake Fishing

E shtune

Më në fund, fëmijët e së shtunës vijnë me mirësjelljen e Saturnit, zotit të pasurisë, lirisë dhe bujqësisë. Tragjikisht, kjo nuk do të thotë që foshnjat e së shtunës do të rriten të pasur, por ata do të jenë modestë, studiues, të mençur, praktikë dhe të rreptë – dhe shumë punëtorë. /Telegrafi/