LAJMI I FUNDIT:

Çfarë ndodh kur nuk mund ta hapim derën e veturës, një metodë e fshehtë që nuk e keni ditur

Çfarë ndodh kur nuk mund ta hapim derën e veturës, një metodë e fshehtë që nuk e keni ditur

Shumica e makinave të reja mund të çaktivizohen apo të hapen me shtypjen e një butoni të thjeshtë që është i integruar tek çelësi i veturës.

Por, çfarë ndodh kur ky buton i çelësit bllokohet (apo i harxhohet bateria) dhe nuk mund ta hapim derën për të hyrë në makinë?


Zgjedhja më ideale është që të provoni ta hapni derën e automjetit në mënyrë tradicionale, sikurse hapeshin dikur modelet e vjetra.

Nëse shkoni tek doreza e makinës do të vëreni se brenda kapakut është i instaluar pjesa ku mund ta hapni derën me çelës.

Pra, zgjidhja më ideale në këtë rast është ta hapni derën në mënyrë tradicionale sikurse në kohët e vjetra. /Telegrafi/