Need for Speed: Unbound mbërrin në PC më 2 dhjetor, duke sjellë me vete mbështetje për ekranet DLSS, VRR (Variable Refresh Rate), HDR10 dhe teknologji të tjera.

Aftësia për të mbështetur këto teknologji të avancuara do të thotë që ekzekutimi i versionit për PC të Need for Speed Unbound do të kërkojë ekstra pajisje.

Megjithatë, për sa i përket harduerit, lajmi i mirë është se një kartë grafike si AMD RX 570 ose Nvidia GTX 1050 Ti do të jetë e mjaftueshme për lojtarët.

Loja do të mbështesë sistemin operativ DirectX 12, Windows 10 ose më të ri dhe do të kërkojë 50 GB hapësirë të lirë ruajtjeje.

Reklama

Këtu janë kërkesat e plota minimale dhe të rekomanduara për të ekzekutuar Need for Speed Unbound në PC:

Reklama

Minimalisht

OS: Windows 10 64-bit
CPU: Ryzen 5 2600, Core i5-8600
RAM: 8 GB
GPU: RX 570, GTX 1050 Ti
Hapësirë ruajtëse: 50 GB
DirectX 12

Rekomanduar

OS: Windows 10 64-bit
CPU: Ryzen 5 3600, Core i7-8700
RAM: 16 GB
GPU: Radeon RX5700 (8 GB), GeForce RTX 2070 (8 GB)
Hapësirë ruajtëse: 50 GB
DirectX 12 /Telegrafi/