LAJMI I FUNDIT:
Zjarr në një varkë në Haiti, të paktën 40 emigrantë të vdekur

Zjarr në një varkë në Haiti, të paktën 40 emigrantë të vdekur

Auto
BMW Neue Klasse Coupe, gjithçka që dihet

BMW Neue Klasse Coupe, gjithçka që dihet

Auto Lajme
Porsche zbulon Panameran më të fuqishme ndonjëherë

Porsche zbulon Panameran më të fuqishme ndonjëherë

Auto Lajme
U desh të fiknin radarët: Nuk mund të përpunonin kaq shumë gjoba!

U desh të fiknin radarët: Nuk mund të përpunonin kaq shumë gjoba!

Auto Lajme
Revolucion, gjermanët testojnë motorë të rinj elektrikë

Revolucion, gjermanët testojnë motorë të rinj elektrikë

Auto Lajme
Pirelli po sjell një gomë me një sensor që do t’u tregojë shoferëve një informacion të rëndësishëm!

Pirelli po sjell një gomë me një sensor që do t’u tregojë shoferëve një informacion të rëndësishëm!

Auto Lajme
Një kompani e ripunoi Suzukin – tani është gjithashtu i disponueshëm si kampist!

Një kompani e ripunoi Suzukin – tani është gjithashtu i disponueshëm si kampist!

Auto Lajme
Cila veturë elektrike mundi të gjithë në testin e distancës?!

Cila veturë elektrike mundi të gjithë në testin e distancës?!

EVs
Red Bull 17 së shpejti i ligjshëm edhe në rrugë

Red Bull 17 së shpejti i ligjshëm edhe në rrugë

Auto Lajme
Mini me një SUV për terrene të vështira

Mini me një SUV për terrene të vështira

Auto Lajme
Shoferët e makinave të fuqishme shpesh ‘sfidojnë ligjet e fizikës’ – por mund ta pësojnë si ai i këtij Ferrari në Australi

Shoferët e makinave të fuqishme shpesh ‘sfidojnë ligjet e fizikës’ – por mund ta pësojnë si ai i këtij Ferrari në Australi

Auto Lajme
Audi A4 ‘bëhet’ A5?

Audi A4 ‘bëhet’ A5?

Auto Lajme
Çmimet e veturave elektrike po barazohen me ato të benzinës

Çmimet e veturave elektrike po barazohen me ato të benzinës

EVs
Sistemi i mbajtjes së korsive mund të jetë i rrezikshëm!

Sistemi i mbajtjes së korsive mund të jetë i rrezikshëm!

Auto Lajme
Brenda fabrikës së re të Ferrarit – ndërtesës së madhe që është “një vizion i së ardhmes së kompanisë”

Brenda fabrikës së re të Ferrarit – ndërtesës së madhe që është “një vizion i së ardhmes së kompanisë”

Auto Lajme
Një grua në Japoni u dënua pasi “voziti pa leje” një valixhe elektrike

Një grua në Japoni u dënua pasi “voziti pa leje” një valixhe elektrike

Auto Fun
Katër hajdutë vodhën tri vetura nga një dyqan me qira në Michigan – por gëzimi i tyre nuk zgjati shumë

Katër hajdutë vodhën tri vetura nga një dyqan me qira në Michigan – por gëzimi i tyre nuk zgjati shumë

Auto Fun
Panamera më e shpejtë e Porsche sapo ka thyer një rekord në Nürburgring

Panamera më e shpejtë e Porsche sapo ka thyer një rekord në Nürburgring

Auto Lajme
Shumica e shoferëve nuk e dinë se çfarë kuptimi kanë këto drita në veturat elektrike dhe hibride

Shumica e shoferëve nuk e dinë se çfarë kuptimi kanë këto drita në veturat elektrike dhe hibride

Auto Lajme
Festivali i Shpejtësisë me rekord të ri, modeli amerikan mposht atë kroat

Festivali i Shpejtësisë me rekord të ri, modeli amerikan mposht atë kroat

Auto Lajme
Jaguar Land Rover drejt elektrifikimit të linjës, ndalon prodhimin e gjashtë modeleve

Jaguar Land Rover drejt elektrifikimit të linjës, ndalon prodhimin e gjashtë modeleve

Auto Lajme
Pas 15 vjetësh i braktisur në garazh, Ford GT i nënshtrohet një pastrimi të plotë

Pas 15 vjetësh i braktisur në garazh, Ford GT i nënshtrohet një pastrimi të plotë

Auto Lajme
Kompania e “taksive fluturuese” është afër marrëveshjes me linjën ajrore kombëtare të Arabisë Saudite

Kompania e “taksive fluturuese” është afër marrëveshjes me linjën ajrore kombëtare të Arabisë Saudite

Auto Lajme
Ferrari 355 me një version të ri të përmirësuar

Ferrari 355 me një version të ri të përmirësuar

Auto Lajme