Një grua në Nevada u kap nga kamera duke lindur fëmijën e saj të katërt në pjesën e përparme të makinës, ndërsa u dërgua në spital, në një video të regjistruar nga djali i saj i ri.

Sipas mediave të huaja, përcjell Telegrafi, Mike Anthony Addison po e voziste Rudy Napier në atë që duhej të ishte kontrolli i fundit i saj.

Një udhëtim të tillë ata ishin duke e bërë bashkë me të tre fëmijët e tyre të tjerë, që gjendeshin në pjesën e pasme të veturës, kur Jolee Lavergne Addison vendosi që ishte koha që ajo të vinte në botë të premten.

Djali i çiftit, Jayden, 10 vjeç, ishte ngarkuar me regjistrimin e një videoje para lindjes së motrës së tij të vogël, ndërsa ata po shkonin për kontroll te mjeku – por përfunduan duke parë lindjen e bebes në veturë.

Dhe pas shikimit të pamjeve më vonë, babai i Mike vendosi t’i shpërndajë ato në Facebook, ku janë parë disa miliona herë, deri më tani.

Pasi mori aq shumë vëmendje për ardhjen unike të vajzës së tyre më të vogël në jetë, familja filloi një mbledhje fondesh në Facebook për të blerë një minibus për të qenë në gjendje të vozisnin të gjithë familjen e tyre. /Telegrafi/