Është bërë një ankesë kundër 40-vjeçarit për shkak të rrezikut të trafikut rrugor.

Një 40-vjeçar nga Berlini kohët e fundit u përpoq të sillte një frigorifer nga pika ‘A në B’ me një skuter elektronik.

Dhe kjo, me 0.61 për milje në orë.

Kur policia ndaloi njeriun padyshim të dehur, i cili po ecte pranë skuterit elektronik, frigoriferi i pasiguruar ra në tokë.

Një ankesë u bë kundër burrit sepse ai po lëvizte i pasigurt në rrugë. Patenta e shoferit, sigurisht nëse ka – mund të rrezikohet ti merret, raporton Golem.

Ju nuk keni nevojë për patentë shoferi për të përdorur e-skuter, por nëse jeni i dehur në Gjermani, zbatohen të njëjtat rregullore të alkoolit si për shoferët. /Telegrafi/