Melisa Arias dhe Swahilys Pedraza-Rodrigues, janë identifikuar si fajtoret që tentuan të vjedhin në një bankë në Pensilvania të Shteteve të Bashkuara.

Maskimi si murgesha, nuk iu ka ndihmuar shumë 24-vjeçares dhe partneres së saj katër vite më të re, të cilat kërkuan armë nën kërcënimin e armëve, transmeton Telegrafi.

Planifikuesja e krimit, Aria e cila është nga Republika Dominikane, është dënuar me 37 muaj burg. Kjo për faktin, se është zënë gjatë vitti të kaluar duke e thyer edhe një bankomat.

Gjatë aksionit ku ishin maskuar si murgesha

Partnerja saj nga Connecticut, Pedraza-Rodrigues u dënua me 15 muaj burg, pasi e pranoi fajin.

Ato ishin identifikuar, kur shkuan në një bankë që të hapin llogari, vetëm pak qaste pasi kishin realizuar aksionin e planifikuar. /Telegrafi/