Ne ju ofrojmë frymëzim për një projekt modern të shtëpisë familjare

Tarraca që rrethon dy anët e shtëpisë është e veshur me panele druri dhe pllaka për një prekje shtesë të hijeshisë dhe elegancës për të gjithë dizajnin.

Kjo shtëpi është e ndarë në tri zona funksionale, transmeton Telegrafi.

Garazhi për dy vetura me hapësirën ndihmëse e bën një hapësirë, ndërsa ambienti jetësor është i ndarë në zonën e madhe të ditës dhe zonën e natës, e cila ka tri dhoma gjumi.

Falë dritareve të mëdha dhe moderne, zona e ditës është projektuar si një hapësirë e këndshme dhe e ndritshme që hapet në oborr.

Kuzhina ndahet nga dhoma e ngrënies me një gadishull praktik që siguron hapësirë për përgatitjen e ushqimit ose një vakti të shpejtë, ndërsa dhoma e vogël pranë kuzhinës ofron një vend për të ruajtur ushqimet.

Zona e natës i ka dy dhoma gjumi të rehatshme prej 15 metrash katrorë dhe një më të vogël që mund të shërbejë si dhomë gjumi ose dhomë gjumi shtesë.

Çdo dhomë ofron hapësirë të mjaftueshme për ruajtje të gjërave.

Informata themelore

Sipërfaqja e shtëpisë: 136.58 m2
Sipërfaqja e garazhit: 35.7 m2
Lartësia e shtëpisë: 7.33 m
Gjerësia minimale e parcelës: 24.10 m2
Gjatësia minimale e parcelës: 26.65 m2

Kati përdhes

1. Korridori: 7.31 m²
2. Banja: 8,35 m2
3. Dhoma 15.11 m2
4. Dhoma: 15,31 m2
5. Dhoma: 10.5 m2
6. Zona ditore: 53.88 m²
7. Qilari: 2.07 m²
8. Tualeti: 1.98 m2
9. Dhoma ndihmëse: 3.03 m2
10. Dhoma e kaldajës/lavanderisë: 5.31 m2
11. Korridori: 13.73
12. Garazhi: 35.7 m2

T. Tarraca: 38.26 m2

/Telegrafi/