LAJMI I FUNDIT:

Bukë, pjekurina dhe “DONUTS” me plot shije

Bukë, pjekurina dhe “DONUTS” me plot shije

Me kënaqësinë më të madhe, ne në Viva Fresh Store ofrojmë bukën dhe një llojllojshmëri të pjekurinave të freskëta, me plotë shije për konsumatorët tonë.

Të krijuara nga kokrra të shëndetshme të drithërave, të përziera me përbërësit më të mirë, të pjekura deri në ngjyrën e artë të përsosur.

Këto pjekurina mund t’i gjeni çdo ditë, gjatë gjithë ditës, të përgaditura në furra moderne dhe nga njerëzit që krenohen më atë që bëjnë. Këto janë produktet e bukës, të siguruara më cilësi, dhe me standardet më të larta, të cilat mund t’i gjeni, ku tjetër, përveç në rrjetin e marketeve Viva Fresh Store.

E kur jemi të “DONUTS” të gjithë e dijmë se ato janë vërtet fantastike. Mbi 30 lloje, të brendit më të njohur evropian “dooti donuts”, nga gjiganti “Stokson”, të freskëta dhe më plotë shije të mrekullueshme, ju mund t’i gjeni tashmë në Viva Fresh Store.

Festat e fundvitit bëhen edhe më të dashura kur në tryezën tuaj nuk mungojnë; buka e freskët, pjekurinat dhe Donuts të shijshme.

Nga furrat tona, në shtëpinë tuaj!
Urime viti i ri 2020!
Viva Fresh Store

Artikull i sponsoruar 

Artikull i sponzorizuar