Përmes një videoje interesante, BMW prezantoi “kafshët” e saj.

BMW M3 dhe M4, në variantin themelor nën kapak, kanë motorë 3.0 me ​​6 cilindra që prodhon 480 kuaj fuqi (353 kW) dhe 550 Nm çifte rrotulluese, transmeton Telegrafi.

Ndërsa varianti i më i mirë i tyre prodhon 510 kuaj fuqi (375 kW) dhe 650 Nm çifte rrotulluese.

Këto janë të dhëna që kemi pasur për një kohë të gjatë.

Modelet e konkurrencës janë jashtëzakonisht të shpejta, kështu që u duhen vetëm 3.9 sekonda për të përshpejtuar nga 0 në 100 km / orë.

BMW i tregoi botës këto dy modele përmes videos interesante. /Telegrafi/

Reklama