Në fillim të këtij muaji, BMW ngacmoi botën me imazhet e ardhshme të M3 dhe M4 që u bënë në errësirë.

Të dy versionet e M3 dhe M4 nuk është se janë shfaqur shumë qartë në foto, por adhuruesit e BMW-së kanë qenë të shpejtë për t’i komentuar këto modele të ardhshme nga kjo kompani, transmeton Telegrafi.

2021 BMW M3 dhe M4 do të zbulohen njëkohësisht në shtator, dhe ende nuk dihet shumë për këto modele për performancën e tyre.

Shumica e testeve për këto makina do të bëhen në Nürburgring.

Të dy makinat do të jenë në dispozicion në dyqanet në një datë të mëvonshme.

Reklama

Megjithatë, me raportet e fundit thuhet se tregtarët do t’i marrin ato në fillimin e vitit 2021. /Telegrafi/

Reklama