Rivali i Tesla Model 3, që tani po duket shumë i egër

Deri më tani, e kemi parë disa erë BMW i4, derisa testohej në rrugë, por mund t’i shihej vetëm pjesa e jashtme me një shtresë kamuflazhi, transmeton Telegrafi. Së fundmi, reporterët që merren me makinat e reja, arritën t’ia fotografojnë edhe enterierin e këtij EV.

Kabina e veturës ka enterier me teknologji të lartë, që mund të jetë ndihmë e madhe, që të jetë rival i fuqishëm për makinat elektrike që janë në treg. Në përgjithësi është e ngjashme me atë të 2 Series Gran Coupe, që ka dal të jetë shumë e suksesshme.

Ekrani gjigant që besohet të jetë i ndjeshëm në prekje dhe sistemi informues i këtij BMW i4, pritet të ofrojë asistencë të konsiderueshme për shoferin. /Telegrafi/