LAJMI I FUNDIT:

Blej banesë në Cima Construction – për 5 vite pa hipotekë, pa normë interesi!

Blej banesë në Cima Construction – për 5 vite pa hipotekë, pa normë interesi!

Të bësh zgjidhjen e vendbanimit nuk është shumë e lehtë, është një proces që merr kohë deri tek vendimi, por kur papritmas e sheh një super mundësi atëherë e keni shumë të lehtë të vendosni.

Çështjen e vendbanimit ja u lehtëson Cima Construction.

Cima Construction është krijuar që nga viti 2009, Cima është lider i dëshmuar në fushën e ndërtimit dhe projektimit.

Kompania Cima bën ndërtimin e objekteve të ulëta dhe të larta si dhe përfundimin e projekteve sipas sistemit “çelësat në dorë”.

Projektet të cilat i ka ndërtuar Kompania Cima nëpër Kosovë përfshijnë objekte të ndryshme si: banesa kolektive, shtëpi banimi, ujësjellës dhe kanalizime, spitale dhe ambulanca, shkolla etj.

Cima Construction në ndërtimet që i ka në qytetet Ferizaj dhe Prizren ofron mundësinë e blerjes së banesës përmes kompanisë për 5 vite pa hipotekë, pa normë interesi, pa bankë dhe me këste mujore me 30% pjesëmarrje.

Ndërsa në lokacionet tjera (Prishtinë, Fushë Kosovë, Lipjan, Suharekë), Cima ofron mundësinë e pagesës përmes bankës me shumë rreth 3000 euro ndërsa pjesën tjetër me 3.40% normë interesi deri në 15 vite, si dhe pagesën përmes kompanisë, pa këste mujore që arrihet me një marrëveshje të brendshme në zyre.

Me një përvojë dhe staf të kualifikuar, kompania Cima renditet si një ndër kompanitë më të suksesshme në vend.

Projektet e tyre arkitektonike përmbajnë të gjitha planet të kërkuara për kompletimin, përfundimin dhe dizajnin e punëve.

Artikull i sponzorizuar

Në trend Ekonomi

Më shumë
Revolucionar në turizëm dhe arkitetur- Hoteli Epidamn White Sensation, Golem

Revolucionar në turizëm dhe arkitetur- Hoteli Epidamn White Sensation, Golem

Epidamn
BERZH dhe ENEF II financojnë Ujë Rugove me 6 milionë Euro për linjat e reja prodhuese

BERZH dhe ENEF II financojnë Ujë Rugove me 6 milionë Euro për linjat e reja prodhuese

Korporata Rugove
Prishtina Real Estate Expo 2023 - Panairi i parë ndërkombëtar për pasuri të paluajtshme

Prishtina Real Estate Expo 2023 - Panairi i parë ndërkombëtar për pasuri të paluajtshme

Prishtina Real Estate EXPO
Ejani festojmë bashkë ditëlindjen e parë të Vitaland – Sot krejt kemi me u kënaq

Ejani festojmë bashkë ditëlindjen e parë të Vitaland – Sot krejt kemi me u kënaq

Vitaland
Loja që po bën të gjithë të marrin pjesë

Loja që po bën të gjithë të marrin pjesë

Petrol Company
Murati i reagon Ramës me një shprehje gjermane: Ai momenti kur ty të vie turp për të bëmat e tjetrit

Murati i reagon Ramës me një shprehje gjermane: Ai momenti kur ty të vie turp për të bëmat e tjetrit

Ekonomi
Kalo në kategori