LAJMI I FUNDIT:

Black Friday prek qiellin – MySky24 vjen me 15% zbritje

Black Friday prek qiellin – MySky24 vjen me 15% zbritje

Pritja ka mbaruar për të gjithë ata që planifikojnë të udhëtojnë!

MySky24 ofron zbritje prej 15% në të gjitha biletat e fluturimeve gjatë rezervimeve për Black Friday.  

Udhëtarët mund të përfitojnë nga kjo zbritje në çdo linjë fluturimi dhe për të gjitha llojet e biletave, një drejtimshe apo kthyese.

Oferta vlen edhe për rezervimet e festave të fundvitit dhe për oraret “early booking” të publikuara në faqen e internetit të MySky24 deri më Janar 2024. 

Zbritja vlen vetëm më datë 24.11.2023 duke përdorur kodin promovues: BLACKFRIDAY gjatë rezervimit.


MySky24 ju ofron rastin ideal për të planifikuar udhëtimet e radhës duke shfrytëzuar këtë ofertë të jashtëzakonshme. 

MySky24, i njohur për bashkëpunimin me kompanitë e linjave ajrore europiane, ofron fluturime direkte që lidhin Prishtinën me qytete të ndryshme europiane, duke përfshirë destinacionet: Gjermani, Zvicër, Suedi dhe Finlandë.

Përmes kësaj oferte, MySky24 vërteton përkushtimin e vazhdueshëm për të ofruar vlerë të shtuar për klientët e saj, mbështetur nga inovacioni dhe teknologjia e avancuar për komoditet dhe siguri gjatë fluturimit. 

Kjo zbritje e Black Friday është një mundësi fantastike për të kursyer në fluturimet tuaja dhe për të shijuar shërbime të kualitetit të lartë. 

Për më shumë informacione, kontaktoni në:

Facebook: MySky 24

Email: info@mysky24.com

Web: mysky24.com