Niki dhe Gabi DiMartino nga Pennsylvania e Shteteve të Bashkuara, janë binjake me pamje të njëjtë, por karakteret e tyre janë krejtësisht të kundërta.

Kjo ka bërë që 22-vjeçaret, të blejnë një xhemper festiv që vishet nga dy persona dhe të kalojnë 24 orë së bashku, transmeton Telegrafi.

Meqenëse nuk mund të voziste me një dorë, ato vendosën që të shfrytëzojnë një makinë tjetër për udhëtim, ndërsa bënë bashkë të gjitha gjërat tjera.

“Sfida prej 24 orëve e binjakëve të kundërt”, është quajtur kjo lojë e motrave, të cilën kërkuan ta provojnë edhe të tjerët dhe të shfaqin eksperiencën që përjetuan.

Më poshtë mund të shihni disa nga skenat më interesant, që i kaluan ato gjatë një dite. /Telegrafi/