LAJMI I FUNDIT:

Binance rivalizon kriptovalutën Libra me Venus

Binance rivalizon kriptovalutën Libra me Venus

Kriptovaluta Libra ende nuk është lëshuar në përdorim dhe konkurrentët kanë filluar të vihen në lëvizje.

Reklama

Binance një prej bursave më të mëdha të kriptovalutave për nga volumi prezantoi projektin e quajtur “Venus”, një iniciativë e cila ka për qëllim të krijojë një “stablecoin” dhe vlera e saj është e lidhur me arin dhe dollarin amerikan.

Bursa Binance po kërkon partnerë mes tyre edhe qeveri e korporata për të krijuar kriptovalutën që do të përkrahin e vendet e zhvilluara dhe ato në zhvillim.

Por ndryshe nga Libra, ku prezantimi i saj erdhi me një dokumentacion të qartë, aktualisht detajet rreth Venus mungojnë me përjashtim të një njoftimi.

Aktualisht një tjetër diferencë mes Venus dhe Libra është se Facebook ka siguruar një numër partnerësh, ndërsa njoftimi i Binance është më shumë një thirrje palëve për t’u bashkuar. /Telegrafi/