Një gatim plot kalori dhe i shijshëm.

Nevojiten:

▪ ½ e lugës pluhur kokosi
▪ ½ e lugës piper të zi (i bluar i freskët)
▪ ½ e lugës së vogël kripë
▪ ½ e lugës së specit të bluar
▪ ½ e lugës kafe të bluar
▪ ½ e lugës së hudhrës pluhur
▪ ½ e lugës së piperit të kuq
▪ ½ e lugës së senfit të tharë (mund të zëvendësohet me shafran)
▪ 1 biftek trashësie rreth 2 cm me peshë rreth 500 g.

Zesty Coffee Rub

Zesty Coffee Rubbed Rib-EyeFull recipe: http://taste.md/1rVEyPs

Posted by Tastemade on Donnerstag, 5. Mai 2016

/Telegrafi/