LAJMI I FUNDIT:

Bëni gabim të madh nëse me losion të trupit lyeni fytyrën – pasojat janë këto

Bëni gabim të madh nëse me losion të trupit lyeni fytyrën – pasojat janë këto

Kura e fytyrës nuk është edhe aq e thjeshtë, ka aq shumë losione për pastrim, kremra, antiride, dhe sa e sa të tjera, të cilat vështirë i mbajmë në mend

Kur mendoni për kurën e fytyrës, e para që ju bie në mend janë shishe të shumta të kremrave, çdo pjesë e fytyrës ka kremin e vet. Dhe të mos i përmendim kremrat ditore, të natës, losionet për pastrim – shumë syresh ka.


Me siguri ju ka ndodhur që të gjitha paraprakisht i keni lënë dhe thjesht keni marrë losionin për trup, dhe kur e lyeni trupin, përse të mos e lyeni edhe fytyrën.

Mirëpo, ky është gabim i madh, transmeton Telegrafi.

Kurrë nuk do të duhej që të vini losion e trupit në fytyrë.

Losioni i trupit është më i rëndë dhe përmban parfume, ndërkaq lëkura është më shumë e yndyrshme dhe e ndezur.

Fytyrës suaj i nevojitet kura e lehtë, aq më parë në muajt e verës, kremra të butë dhe të ndjeshëm.

Veç kësaj, losionet e trupit shërbejnë për hidratim të lëkurës.

Për dallim nga kremrat, ata nuk shërbejnë për zgjidhjen e problemeve të lëkurës së fytyrës, siç është plakja dhe krijimi i rrudhave. /Telegrafi/