Lojtarët e Fortnite që janë adhurues të Batman, e kanë një arsye më shumë që t’i gëzohen video-lojës së re, që zhvillohet në Gotham City.

Epic Game ka bërë të ditur, se “Fortnite x Batman” është bashkëpunimi i ri, që do të ndërlidhë sistemin e lojës, me rrugët dhe formën e qarkullimit të heroit nga filmi, transmeton Telegrafi.

Më gjatë tetor, do të lansohet kjo lojë, që ua mundëson lojtarëve që të kthehen në heroin e tyre, apo shoqëruesen e tij.

Së bashku me këtë mundësinë e veshjes së kostumit me kapelë, ka mundësi edhe të mprihen kthetrat dhe të shpëtohet gjithçka, në mënyrë sa më të mirë. /Telegrafi/