Kryetari i Komunës së Mitrovicës, Agim Bahtiri ka vizituar policinë e plagosur gjatë aksionit policorë në veri të Mitrovicës.

Bahtiri në një prononcim për Telegrafin ka thënë se gjendja shëndetësore e tij është jashtë rrezikut për jetë, pasi siç tha ai polici ka marr një plagë të lehtë në kukë.

Bahtiri po ashtu tha se i gjithë ekipi mjekësorë është në gatishmëri të situatës.

Plagoset një polic gjatë aksionit në veri Plagoset një polic gjatë aksionit në veri

Ai potencoi se në tre komuna të Kosovës ka pasur arrestime ndërkaq pritet edhe në Komunën e Zubin Potokut pritet të kryhen  arrestimet e parapara nga Njësia Speciale e Kosovës.

“E kam vizituar policinë në spital. Gjendja e tij është jashtë rrezikut për jetë. Ai ka marr një plagë të lehtë në kukë. I gjithë ekipi mjekësorë janë duke u angazhuar në trajtimin e tij, dhe nëse ka nevojë për raste tjera edhe mjekët e Vushtrrisë janë në dispozicion. Gjendja në Mitrovicë është e qetë, edhe në veri po shihet e qetë. Në tre komuna ka pasur arrestime, ndërkaq pritet të kryhet edhe Komuna e Zubin Potokut. Kisha bërë apel tek qytetarët e Mitrovicës të rrinë të qetë pasi Njësia Speciale e Kosovës është duke i kryer punët ashtu siç edhe janë paraparë”, ka thënë Bahtiri. /Telegrafi/

Reklama
Reklama