LAJMI I FUNDIT:

Axians Kosova dhe Qendra Don Bosko shpallin partneritet për edukimin digjital të fëmijëve

Axians Kosova dhe Qendra Don Bosko shpallin partneritet për edukimin digjital të fëmijëve

Axians, brendi TIK I VINCI Energies, po bashkëpunon me Qendrën Social-Edukative “Don Bosko” në Kosovë. Në partneritetin e orientuar afatgjatë, Axians ofron njohuri dhe pajisje për të mbështetur edukimin dixhital – veçanërisht për fëmijët e familjeve në kushte te vështira.

I lumtur për këtë partneritet u shpreh edhe Drejtori i Qendrës Edukative-Sociale “Don Bosko”, Don Dominik Kukeli i cili shtoi se edukimi social është një shtyllë tejet e rëndësishme për zhvillimin e potencialit të nxënësve dhe për karrierën e mëtutjeshme.

Ndërsa Burim Mirakaj, Drejtor i përgjithshëm në VINCI Energies DACH & CEE ICT foli për rëndësinë e kësaj fushe të studimit dhe profesionit duke shtuar se është mundësia më e mirë për përfshirjen e Kosovës në Europë, pasi që edhe konsiderohet pjesë e saj.

Ndër të tjera shtoi se ky partneritet është investim i së tashmes për të ardhmen e fëmijëve që ata të mësojnë dhe të trajnohen profesionalisht në infrastrukturën digjitale.

Gjuha e TIK-ut është tashmë botërore dhe mundësitë për ngritje dhe zhvillim profesional në këtë aspekt çdo herë e më shumë po rriten.

Kjo ofron shumë avantazhe për fëmijët bursistë por edhe gjithë të tjerët, sepse me krijimin e mundësive më të mira për punë dhe karrierë, zvogëlohet numri i personave që duan të ikin jashtë vendit.

Artikull i sponzorizuar

Në trend Ekonomi

Më shumë
Pushime me Eurokoha 7 ditë All Inclusive, duke filluar prej 315 Euro

Pushime me Eurokoha 7 ditë All Inclusive, duke filluar prej 315 Euro

Eurokoha
Investimi në vendbanim është me rëndësi – blerja e banesës së re tek Kompleksi Linda në Fushë Kosovë është i duhuri

Investimi në vendbanim është me rëndësi – blerja e banesës së re tek Kompleksi Linda në Fushë Kosovë është i duhuri

Al Trade Center
Ftesë për aplikim / ofertim – “Mirëmbajtja e pajisjeve të klimatizimit në dyqanet dhe objektet e IPKO-s’’

Ftesë për aplikim / ofertim – “Mirëmbajtja e pajisjeve të klimatizimit në dyqanet dhe objektet e IPKO-s’’

Ipko
E vërteta e madhe – Pse duhet të konsumoni mishin e freskët të pulës pa hormone dhe pa antibiotik nga Perutnina Ptuj?

E vërteta e madhe – Pse duhet të konsumoni mishin e freskët të pulës pa hormone dhe pa antibiotik nga Perutnina Ptuj?

Kosmonte Foods
Tregoi se konsumon vetëm produkte vendore, Korporata “Rugove” befason qytetarin me pako me ujë dhe djathë

Tregoi se konsumon vetëm produkte vendore, Korporata “Rugove” befason qytetarin me pako me ujë dhe djathë

Prodhime Vendore
Promobi fiton vëmendjen ndërkombëtare në Imm Cologne me dizajnet e saj të jashtëzakonshme të mobiljeve

Promobi fiton vëmendjen ndërkombëtare në Imm Cologne me dizajnet e saj të jashtëzakonshme të mobiljeve

Promobi
Kalo në kategori