Para se të nisë mirë viti 2021, Auto Mita ka vendosur t’i ndajë me publikun statistikat mbresëlënëse të vitit që lamë pas.

Ndonëse të goditur nga pandemia, puna e liderit të industrisë së automobileve, Auto Mitës, nuk ka ndalur për asnjë ditë të vetme dhe kjo ka rezultuar në një vit të suksesshëm.

Shoqëruar me oferta të jashtëzakonshme e bombastike, Auto Mita ka arritur që ta mbajë primatin e veturave më të shitura dhe jo vetëm.

Renault Captur – Crossover më i shitur në Kosovë

Renault Captur edhe për vitin 2020 ka mbetur Crossover më i shitur në Kosovë, duke qenë mbret për 5 vitet e fundit.

Dacia Sandero – vetura më e shitur në të gjitha kategoritë!

Dacia Sandero po ashtu ka arritur që të mbetet vetura më e shitur në Kosovë. Madje, jo vetëm në kategorinë e vet, por në të gjitha kategoritë e veturave.

Brendi Renault – më i dëshiruari në Kosovë

Veturat e brendit Renault mbesin më të dëshiruarat në Kosovë, ku sipas statistikave zyrtare janë më të shiturat në vendin tonë.