Përveç 200 kanaleve shqip, shiko edhe 40 kanale nga platforma ArtMotion pa pagesë shtesë.

ArtMotion tani i bashkohet platformës më të madhe shqiptare – NimiTV me 40 kanale të reja, duke përfshirë kanale të sportit, filmit dhe dokumentarë të ndryshëm ku keni mundësi që ta provoni FALAS.

NimiTV është platforma e vetme me aplikacion për Smart TV, tani nuk keni nevojë për reserver apo satelit për të parë kanalet shqip, vetëm shkarko aplikacionin në Smart TV dhe shijo të gjitha kanalet shqip duke përfshirë TV Klan, AlsatM, VIzion Plus, Klan Kosova, RTK, KTV, RTV 21, e shumë kanale të tjera.

Platfomën NimiTV mund ta shikoni në çdo pajisje. 

NimiTV ekskluzivisht është e vetmja platformë shqiptare që ofron shërbim me aplikacion në Samsung TV dhe LG Smart TV.

Instaloni aplikacionin FALAS për Samsung Smart TV, LG Smart TV, Android TV, Apple TV etj.

Plot 2000 kanale nga e gjithë bota, kanale lokale shqip, kombëtare si dhe mbi 10000 filma në “Video on Demand”.

Gjitashtu në “Video on Demand” ju mund të shikoni humoret dhe programet më të reja, serialet tuaja të preferuara nga Kosova dhe Shqipëria, emisione televizive, programe muzikore, dhe filmat e fundit shqiptarë, në dispozicionin tuaj në çdo kohë.

Opsioni “Catch Up” ju mundëson të ktheheni 7 ditë mbrapa në kohë. 

Me këtë opsion ju mund të shikoni përmbajtjen e kanaleve kryesore për 7 ditët e kaluara. Është mjaft e thjeshtë, vetëm zgjedhni kanalin, datën e preferuar pastaj orën.

NimiTV është e vetmja platformë televizive e licencuar për transmetimin e kanaleve të ArtMotion.

Gjithashtu NimiTV ju ofron klientëve të saj teknologjinë e fundit dhe kualitetin më të lartë, sinjal pa ndërprerje, si dhe e vetmja kompani që ofron shërbim 24/7 për konsumatorë.

Së bashku me familjen tuaj dhe shoqërinë, shijoni përvojën dhe kënaqësinë që ju ofron NimiTV prandaj viziton ueb sajtin: www.nimitv.com apo thërrisni në numrat e telefonit:

Zvicër: +41 44 578 88 99

Gjermani: +49-69 25 73 67 158

Austri: +43 125 302 2270

Franca: +08 00 90 95 87

Angli: +02 03 139 9024

Norvegji: +47 219 54906

Suedi: +46 85 352 7812

Australi: +61 261 884 899

Finlandë: +35 892 317 0541

Luksemburg: +35-227-861-384

Belgjikë: +32 2 893 70 98

Itali: +39-068-336-4687

Greqi: +30-211-198-3848

Holanda: +080-0023-2267

artikull i sponsorizuar