Siç njoftojnë nga policia e Maqedonisë së Veriut, sot në orën 13:10 në vendkalimin kufitar Blato, në hyrje në Maqedoni, policët kanë privuar nga liria A.G (43) nga Republika e Shqipërisë.

Gjatë kontrollimeve, sipas njoftimit të policisë, i arrestuar është përpjekur që t’i jap ryshfet një polici për të kaluar kufirin për të dhe për fëmijën e tij.

Ai është dërguar në Departamentin për krim ndërkufitar në Dibër për procedurë të mëtejshme dhe pas dokumentimit të plotë të rastit, rasti do të ketë parashtresë adekuate./Telegrafi/