Shërbimi Korrektues i Kosovës ka njoftuar se pas letër – rreshtimit të lëshuar nga SHKK për të arratisurit A.K dhe SH.XH, policia e Kosovës ka arrestuar të njëjtit.

“Të njëjtit pas arrestimit nga policia e Kosovës janë dorëzuar tek autoritetet e SHKK-së për të vazhduar me procedurat e mëtutjeshme”, thuhet në njoftimin e SHKK-së.

Ndryshe, sot rreth orës 14:40, nga Qendra Korrektuese Lipjan janë arratisur dy të burgosur, A.K dhe SH.XH.

Arratisen nga Qendra Korrektuese në Lipjan dy të burgosur Arratisen nga Qendra Korrektuese në Lipjan dy të burgosur

Në njoftimin e bërë për media thuhet se dy të burgosurit janë të dënuar me masë edukuese korrektuese.

“A. K, është i dënuar me një vit për vepra penale dhunë në familje, ndërsa SH.XH është i dënuar me dy vite për veprën penale, asgjësim apo dëmtim i pasurisë, vjedhje”, thuhet në njoftim.

SHKK tutje shton se “aktualisht, janë duke e bërë hetimin se si ka ardhur deri te arratisja, ndërsa për rastin janë njoftuar Policinë e Kosovës”. /Telegrafi/