Kanë mbetur pak ditë për të rezervuar vendin tuaj në Konventën e II-të për menxherët e shitjes që do të mbahet me 1 Nëntor, në Hotel Venus – Prishtinë. Kjo Konventë është një mundësi që nuk duhet humbur dhe si e tillë organizohet vetëm një herë në vit.

Edhe këtë vit do të ketë folës nga Sllovenia, Britania e Madhe, Zvicra, Shqiperia, si dhe shumë sipermarrës dhe ekspert të suksesshëm vendor. Denis Gafuri së bashku me folësit mysafir do t’i ndajnë me ne eksperiencat e ku do të diskutojnë per qasjen drejt se
ardhmes si dhe shumë këshilla për sukses në karrierë.

Këtë vit do ta kemi nderin që si folës të jetë edhe ARDIAN HOXHA.

Kush është ARDIAN HOXHA?

Biografia e ARDIAN HOXHA:

Ardian Hoxha është sipërmarrës dhe investitor me përvojë në artari, arsim, zbavitje, media, industri ushqimore dhe telekomunikacion. Ai është një person që dëshiron të ndryshojë botën për të mirë, duke filluar nga Kosova dhe rajoni, dhe më pas edhe e gjithë bota.

Ardiani jo vetëm që posedon, por gjithashtu udhëheq disa nga kompanitë më të mira në Kosovë, qoftë shkollë e klasit botëror, ushqim i shëndetshëm, sushi i shijshëm apo klub i klasit të parë.

Ai ka diplomë MBA nga IEDC – Shkolla e Menaxhimit në Bled (2009), ku iu dha çmimi i arritjeve të Alumni UNICREDIT ”në vitin 2012.

Nga arritjet e tij personale është themelimi i American School of Kosova në 2003, e akredituar nga AdvancED. Në 2006, Ardian gjithashtu themeloi DUPLEX Club Prishtina, tani DUPLEX Premium, i cili fitoi çmimin “FashionTV Nightlife Award”, më 21 maj 2013, në Francë (gjatë Festivalit të Filmit në Kanë). Ai gjithashtu themeloi Operatorin Mobil (MVNO) të quajtur Albafone, i cili filloi operimin e tij në 11 tetor 2013.

Që nga Marsi 2017, Ardiani është gjithashtu partner themelues i Glam Radio, një hit music radio që ndryshoi peizazhin e mediave në Kosovë. Gjatë të njëjtit vit, ai gjithashtu investoi në Green & Protein, një koncept i shpejtë i shëndetshëm i ushqimit me një potencial të madh global zgjerimi dhe tani shërben si CEO i kompanisë. Në vitin 2018, Ardiani pa një mundësi tjetër në industrinë e udhëtimit dhe turizmit një agjenci të filluar kështu Travel Mate, e cila është bërë një lojtar i rëndësishëm në industri në pak më shumë se një vit kohë.

Ardiani është Kryetari i Komitetit të Ekonomisë Digjitale në Odën Ekonomike Amerikane në Kosovë, roli i të cilit është të udhëheqë dhe mbështesë zhvillimin dhe përparimin e ekonomisë së Kosovës në atë të botës digjitale, duke shfrytëzuar talentin dhe potencialin e madh që ekziston në vend dhe rajon, dhe duke e bërë kështu Kosovën një shtet më konkurrues në arenën globale.

Ai është gjithashtu një Rotarian shumë aktiv dhe është një nga anëtarët themelues të Rotary Club Prishtina, ku implementuan mbi 15 projekte në arsim dhe shëndetësi. Ai ishte Presidenti i klubit në 2009-2010 dhe shërbeu në shumë funksione të tjera në një nivel kombëtar, si Anëtar i Bordit Këshillimor, Përfaqësuesi Special i Guvernatorit të Qarkut, Ndihmës i Guvernatorit, etj.

Për të mësuar më shumë rreth rrugëtimit të tij, rezervoni vendin përmes www.salesconvention.biz dhe mësoni nga ARDIANI dhe shumë folës tjerë me
eksperiencë.

Numri i pjesëmarrësve është i limituar kështu qe rezervoni SOT biletën tuaj.

Për rezervime, pyetje apo informata plotësuese lirshëm na kontaktoni në sales@denisgafuri.com apo edhe përmes telefonit +383 45 510 005.