LAJMI I FUNDIT:

Aplikoni tani në konkurset e hapura dhe nisni karrierën tuaj përmes Telegrafi Jobs

Aplikoni tani në konkurset e hapura dhe nisni karrierën tuaj përmes Telegrafi Jobs

Jeni në kërkim të mundësive të reja për karrierë? 

Në platformën Telegrafi Jobs janë hapur një sërë shpalljesh dhe konkursesh që ju ofrojnë mundësinë për të avancuar karrierën tuaj dhe për t’iu bashkuar kompanive e organizatave të rëndësishme në vendin tonë.

Në këtë artikull, ju ofrojmë një përmbledhje të shkurtër të disa prej shumë konkurseve të reja të kësaj jave, si dhe shpalljeve së bashku me detajet rreth aplikimit për t’ju ndihmuar të filloni punën tuaj.

Thirrje e hapur për zgjedhjen e një kompanie për renovimin e brendshëm të objektit të OJQ THY – Think Young në Prizren 

Kjo është një thirrje për kompanitë që të dorëzojnë oferta për renovimin e brendshëm të objektit të OJQ-së THY – Think You në Prizren.  

Afati i fundit për aplikim është 01/10/2023.  

Aplikoni direkt këtu: https://jobs.telegrafi.com/listings/thirrje-e-hapur-per-lojjen-e-nje- company- pe 

Korporata Buçaj– Përfaqësues i shitjeve 

Korporata Buçaj është në kërkim të 10 përfaqësuesve të shitjeve për t’iu bashkuar ekipit të tyre. Kandidatët kanë për obligim të vizitojnë pikat shitëse, realizojnë planin e shitjes, të mbajnë përgatitjet para daljes në terren e shumë çka tjetër. 

Afati i fundit për aplikim është 03/10/2023. 

Aplikoni direkt këtu: https://jobs.telegrafi.com/job/perfaqesuese-e-shitjes-full-time 

Zero Pozitive – Menaxher i Klientëve 

Zero Pozitive është një agjenci e marketingut dixhital që është e specializuar për të ndihmuar bizneset të rrisin praninë e tyre në internet. Ata aktualisht janë duke kërkuar për një menaxher të klientëve për t’iu bashkuar ekipit të tyre. Kandidati ideal do të ketë përvojë në menaxhimin e llogarisë dhe marketingun dixhital. 

Afati i fundit për aplikim është 10/10/2023. 

Aplikoni direkt këtu: https://jobs.telegrafi.com/job/account-handler-full-time-1 

Burger King – Anëtarë ekipi

Burger King është duke punësuar anëtarë ekipi në pikat e tyre në Albi Mall, Arbëri, Prishtina Mall, Çagllavicë, Royal Mall, Prishtinë (Qendër), Bresje (Fushë Kosovë), Ferizaj, Pejë, Prizren dhe Aeroporti Ndërkombëtar i Prishtinës.

Afati i fundit për aplikim është 20/10/2023

Aplikoni direkt këtu: https://jobs.telegrafi.com/job/anetar-ekipi-full-time-1

Mos i humbisni këto mundësi të jashtëzakonshme për të nisur një rrugë të re karriere ose për të përmirësuar udhëtimin tuaj profesional.  

Telegrafi Jobs është porta juaj për një të ardhme më të ndritur në tregun e punës. 

Aplikoni tani dhe hidhni hapin e parë drejt karrierës suaj të ëndrrave!  

jobs@telegrafi.com