Android 8.0 Oreo ka arritur në njësitë e Verizon Galaxy S8 dhe S8 Plus në SHBA.

Përditësimi i fundit i sistemit operativ Android Oreo sjell karakteristikat e zakonshme dhe standarde të Oreo, bashkë me Samsung Experience 9.0.

Ky përditësim ka ardhur pas një kohe shumë të gjatë pritjeje, prej kur versioni beta i Oreo filloi në nëntor dhe përfundoi në janar.