Derisa ndodhemi në periudhën e pandemisë mbajtja e maskave është bërë pjesë e imazhit tonë, në mënyrë që të shmangim infeksionin eventual me COVID-19.

Shumë prej yjeve vendore dhe botërore i kanë këshilluar fansat e tyre që t’i respektojnë rekomandimet ekspertëve për ta mbrojtur veten.

Së fundmi Ana Kabashi ka ardhur me disa poza, në të cilat është shfaqur me maskë, mirëpo i gjithë fokusi është te fiziku mbresëlënës për të cilin është i njohur.

(Foto: Instagram/annakabashi)

Në postimet e saja, këngëtarja atraktive ka këshilluar për vendosjen e maskave.

Ana Kabashi thekson linjat trupore përmes pozave të marra Ana Kabashi thekson linjat trupore përmes pozave të marra

Ndërsa në pozat e fustan, ajo ka theksuar se e ka përshtatur maskën me veshjen e saj. /Telegrafi/

(Foto: Instagram/annakabashi)