Ambasada e Shteteve të Bashkuara të Amerikës në Shkup nëpërmjet profilit zyrtar në “Facebook” uroj nënshkrimin e protokollit për anëtarësimin e Maqedonisë në NATO.

Ambasadori Jess Baily dhe të punësuarit në ambasadë bashkërisht kanë ndjekur nënshkrimin e protokollit.

“Urime për këtë hap historik”, shkrua ambasada e ShBA-ve në Shkup./Telegrafi/