Kanë mbetur pak ditë për të rezervuar vendin tuaj në Konventën e II-të për menxherët e shitjes që do të mbahet me 1 Nëntor, në Hotel Venus – Prishtinë. Kjo Konventë është një mundësi që nuk duhet humbur dhe si e tillë organizohet vetëm një herë në vit.

Edhe këtë vit do të ketë folës nga Sllovenia, Britania e madhe, Zvicra, Shqiperia, si dhe shumë sipërmarrës dhe ekspert të suksesshëm vendor. Denis Gafuri së bashku me folësit mysafir do t’i ndajnë me ne eksperiencat e ku do të diskutojnë për qasjen drejt të ardhmes si dhe shumë këshilla për sukses në karrierë.

Këtë vit do ta kemi nderin që si folëse të jetë edhe Alketa Vejsiu.

Kush është ALKETA VEJSIU?

Alketa Vejsiu, biografia.

Kur ishte vetëm 10 vjeç, ajo u përfshi në disa aktivitete dhe emisione për fëmijë, në të cilat spikati si talent. Ndërsa, me “shpërthimin” e epokës së radiove private në vend, Alketa Vejsiu e gjeti veten të angazhuar në Top Albania Radio. E cilësuar si ikona e radiofonisë shqiptare, duke u dalluar gjithmonë për elokuencën dhe të folurën shpejt dhe pa gabime, ajo është një model që ndiqet edhe sot. Në moshën 17 vjeçare, karriera e Alketa Vejsiut do të merrte një kthesë të madhe profesionale, kur regjisorja e famshme Vera Grabocka do i besonte prezantimin e spektaklit “12 ëndrrat e një nate vere”.

Prezantimi i “Gjeniut të vogël”, më pas dy edicione të “100 Këngët e Shekullit” ju besuan brenda pak kohësh. Shumë shpejt, Alketa Vejsiu u rikthye në televizion me formatin e suksesshëm nga BBC Worldwide, “Dancing with the stars Albania”. Si producente, skenariste dhe prezantuese e kemi parë në vitin 2016 në “Your Face Sounds Familiar”, një tjetër sukses ndërkombëtar nga Endemol. Me emisione gjithmonë në prime time, formatet e emisioneve të moderuara nga Alketa Vejsiu kanë rezultuar sukses. Ajo ndër vite ka prezantuar edhe një sërë aktivitetesh dhe ngjarjesh kulturore si “Dua më shumë Shqipërinë”, “Euro Video Grand Prix” apo Netë Gala.

Veçmas botës së spektaklit dhe emisioneve televizive, sfidat e radhës së saj do të ishin të fokusura në botën e biznesit. Me ide të qarta të sipërmarrjes, në pranverën e vitit 2011, Alketa Vejsiu themeloi “Class by AV”. E orientuar në ndërtimin dhe organizimin e eventeve, dasmave, ceremonive të ndryshme, Gjithashtu ajo themeloi dhe “Class Events”që është vetëm një nga shtyllat kryesore të kompanisë së biznesit të ndërtuar nga Alketa Vejsiu. Class Make Up, Class Photography, Class Dress dhe revista Class janë sektorët e tjerë të biznesit të ndërtuar nga ajo ku gjithçka harmonizohet më së miri në një industri ku bëhen bashkë kreativiteti dhe e bukura.

Për të mësuar më shumë rreth rrugëtimit të saj, rezervoni vendin përmes www.salesconvention.biz dhe mësoni nga Alketa dhe shumë folës tjerë me eksperiencë.

Numri i pjesëmarrësve është i limituar kështu qe rezervoni SOT biletën tuaj.

Për rezervime, pyetje apo informata plotësuese lirshëm na kontaktoni në sales@denisgafuri.com apo edhe përmes telefonit +383 45 510 005.

Artikull i sponsoruar